Оферта No. 684

33746 EUR ( 66000 BGN )

( 304.02 EUR / кв.м. )

продава: тристаен апартамент, гр.Севлиево,

Община Севлиево Площ:111 кв.м. Чиста жил.площ:111 кв.м. Етаж:5 Бр.етажи:5 Спални:2 Тераси:2 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 684
Продавасе монолитен тристаен апарнтамент, попадащ в идеалния център на гр.Севлиево.Жилището се състои от всекидневна-трапезария, кухненски бокс, две спални, хол, два килера, общ сан.възел, прилежащи избено и таванско помещение.Подовата настилка е дъбов паркет, коридор и сан.възел -мозайка, дограмата е дървена, стените - тапети. На етажа има прекарана газ.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
обзаведен
ВАШИТЕ ВЪПРОСИ ЗА ОФЕРТА NO. 684
Тук можете да направите заявка за оглед, да зададете въпрос или да направите коментар
Семра Юнузова • REGENT Недвижими имоти
Имота се обслужва от брокер Семра Юнузова
Ако не се чете, кликнете за нов код!
 

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
© 2007 - 2018 REGENT Ltd.
Seven Studio