Оферта No. 6886

76695 EUR ( 150000 BGN )

( 225.57 EUR / кв.м. )

продава: къща, гр.Габрово

Община Габрово Площ:340 кв.м. Ползваема площ:340 кв.м. Етаж:3 Спални:7 Стаи:4
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 6886
На вашето внимание агенция Регент предлага имот разположен в един от най-желаните квартали в гр. Габрово - кв. Русевци. Намира се в близост до главна пътна артерия, автобусна спирка, училище и хранителен магазин. Имотът представлява почти равно дворно място от 971.518 кв.м, заедно с построена в него жилищна сграда от 340 кв.м. От местоположението се разкрива просторна и красива гледка. Жилищната сграда е масивна със стоманобетонова плоча, без инсталации и мазилки, представлява триетажна къща, разположена в близост до пътя. Връзката между етажите се осъществява от вътрешно вито стълбище. Всеки един от етажите е отделно обособен, като таванът на последния е скосен. Жилището притежава две гаражни помещения, разположени непосредствено до пътя. Има нужда от довършителна работа.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
необзаведена, с гараж
ВАШИТЕ ВЪПРОСИ ЗА ОФЕРТА NO. 6886
Тук можете да направите заявка за оглед, да зададете въпрос или да направите коментар
Йоана Йовчева • REGENT Недвижими имоти
Имота се обслужва от брокер Йоана Йовчева
Ако не се чете, кликнете за нов код!
 

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
© 2007 - 2019 REGENT Ltd.
Seven Studio