Оферта No. 6932

29783 EUR ( 58250 BGN )

( 5.11 EUR / кв.м. )

продава: парцел, гр.Габрово, кв.Радичевец

Община Габрово Площ:5825 кв.м.
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 6932
Предлагаме за продажба УПИ с площ 4329 кв.м. с продълговата форма и прекрасна гледка към Стара Планина и в. Шипка. До него се достига по асфалтов път. Електричеството и водоснабдяването граничат с парцела. В цената са включени два терена земеделска земя с площ от 1168 кв.м. и 328 кв.м. Имотът е изключително подходящ за еднофамилна къща, къщи в групов строеж, жилищна кооперация или малък хотел тип къща за гости.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
вода, ток, регулация
ВАШИТЕ ВЪПРОСИ ЗА ОФЕРТА NO. 6932
Тук можете да направите заявка за оглед, да зададете въпрос или да направите коментар
Красен Дойков • REGENT Недвижими имоти
Имота се обслужва от брокер Красен Дойков
Ако не се чете, кликнете за нов код!
 

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
© 2007 - 2019 REGENT Ltd.
Seven Studio