Оферта No. 6968

65000 EUR ( 127127 BGN )

( 1250.00 EUR / кв.м. )

продава: едностаен апартамент, ,

Община Бургас Площ:52 кв.м. Чиста жил.площ:45 кв.м. Етаж:1 Бр.етажи:4 Тераси:1 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 6968
В слънчевият Черноморец се намира най- слънчевия ВИП комплекс Съни Айланд. Той е ситуиран на 20 км от град Бургас и на 5 км от Созопол. В непосредствена близост е къмпинг Градина, точно срещу остров Свети Иван и градския плаж на Созопол. Комплексът се състои от две сгради и е на четири етажа. Сграда А разполага с 28 апартамента, а сграда Б от 125 помещения/ студия, едноспални и двуспални апартаменти/ с квадратури от 45 кв.м. до 253 кв.м. Всички апартаменти са с южно изложение и слънчев изглед към морето. Съни Айланд е ваканционен тип комплекс от затворен тип с прекрасна инфраструктура, гарантиращ спокойствие и уют. Градината на комплекса е с площ 6 000 кв.м. и разполага с басейн на три нива, ресторант, кафе, бар, Спа център, детска площадка, магазини, 24 часа охрана, 24 часа рецепция.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
СОТ, обзаведен
ВАШИТЕ ВЪПРОСИ ЗА ОФЕРТА NO. 6968
Тук можете да направите заявка за оглед, да зададете въпрос или да направите коментар
Цецо Йовчев • REGENT Недвижими имоти
Имота се обслужва от брокер Цецо Йовчев
Ако не се чете, кликнете за нов код!
 

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

ПОДОБНИ ИМОТИ


 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
© 2007 - 2019 REGENT Ltd.
Seven Studio