Оферта No. 7139

3579 EUR ( 7000 BGN )

( 12.97 EUR / кв.м. )

продава: етаж от къща, гр.Габрово

Община Габрово Площ:80 кв.м. Ползваема площ:110 кв.м. Земя:276 кв.м. Етаж:2 Строит. система:полумасивна на ДГ Построен:1930-1940
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 7139
Предлагаме за продажба втори етаж от двуетажна къща в кв. Борово, която се намира в непосредствена близост до главна улица. Къщата е електрифицирана и водоснабдена и съдържа четири стаи, кухня, сервизно помещение, тераса и маза. Покривът и останалата част от етажа се нуждает от ремонт. С необходимта инвестиция, може да се превърне в подходящо място за живеене, с бърз достъп до детска градина, училище, магазин и централната част на града.
ВАШИТЕ ВЪПРОСИ ЗА ОФЕРТА NO. 7139
Тук можете да направите заявка за оглед, да зададете въпрос или да направите коментар
Красен Дойков • REGENT Недвижими имоти
Имота се обслужва от брокер Красен Дойков
Ако не се чете, кликнете за нов код!
 

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
© 2007 - 2018 REGENT Ltd.
Seven Studio