Оферта No. 7147

69537 EUR ( 136000 BGN )

( 594.33 EUR / кв.м. )

продава: магазин, 4 km от общ. център

Община Габрово Площ:117 кв.м. Бр.етажи:7 Телефонни линии:4 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 7147
Предлагаме за продажба помещение с предназначение за аптека находяща се на първи партерен етаж от жилищна сграда с търг. площ 81, 74 кв. м. както и избено помещение (склад) с площ 34, 83 кв. м. Помещението разполага с отделен заден вход за товарене и асансьорна шахта. Аптеката е напълно обзаведена - алуминиева дограма, алуминиеви врати, подовите настилки са теракот и ламинат, окачен таван и се предлага с разрешително за работа. Състои се от приемна, коридор, две офис стаи(преходни), баня и тоалетна. Помещението е с инсталиран климатик. Местоположението е изключително комуникативно за всякакъв вид търговска дейност.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
СОТ, паркинг, климатик, WC, вход за зареждане, оборудване
ВАШИТЕ ВЪПРОСИ ЗА ОФЕРТА NO. 7147
Тук можете да направите заявка за оглед, да зададете въпрос или да направите коментар
Красен Дойков • REGENT Недвижими имоти
Имота се обслужва от брокер Красен Дойков
Ако не се чете, кликнете за нов код!
 

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
© 2007 - 2019 REGENT Ltd.
Seven Studio