Оферта No. 7235

767 EUR ( 1500 BGN )

( 3.07 EUR / кв.м. )

отдава: помещение, гр.Габрово, кв.Център

Община Габрово Площ:250 кв.м. Ползваема площ:250 кв.м. Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 7235
Отдава се помещение в идеалният център на град Габрово. В близост се намират заведения за бързо хранене, магазини за козметика, хранителни стоки, домашни потреби, банкови клонове, бижутерия и аптека. Граничи с пешеходна зона и една от най-натоварените улици в града с постоянен човекопоток, а именно Радецка. Отдаваното помещението е с площ от 250 кв.м., разполага с отделен страничен вход и се намира на втори етаж на пететажна масивна сграда, състоящ се от вътрешни помещения подходящи, както за офиси, така и за търговска дейност. помещението е изцяло ремонтирано и разполага с отделна климатична уредба на етажа.

Като допълнение можем да вмъкнем, че има възможност да се присъединят още 250 кв.м. към помещението. Необходимо е да се извърши ремонт на тази част, тъй като не са правени никакви ремонтни дейности. При обединението на на тази част от етажа общата площ ще бъде 425 кв.м.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
трифазен ток, WC
ВАШИТЕ ВЪПРОСИ ЗА ОФЕРТА NO. 7235
Тук можете да направите заявка за оглед, да зададете въпрос или да направите коментар
Петя Шумкова • REGENT Недвижими имоти
Имота се обслужва от брокер Петя Шумкова
Ако не се чете, кликнете за нов код!
 

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
© 2007 - 2018 REGENT Ltd.
Seven Studio