Оферта No. 7236

247000 EUR ( 483083 BGN )

( 548.89 EUR / кв.м. )

продава: помещение, гр.Габрово, кв.Център

Община Габрово Площ:450 кв.м. Ползваема площ:450 кв.м. Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 7236
Отдава се помещение в идеалният център на град Габрово. В близост се намират заведения за бързо хранене, магазини за козметика, хранителни стоки, домашни потреби, банкови клонове, бижутерия и аптека. Граничи с пешеходна зона и една от най-натоварените улици в града с постоянен човекопоток, а именно Радецка. Продаваното помещението е с площ от 450 кв.м. и се намира на втори етаж от пететажна масивна сграда, състоящ се от вътрешни помещения подходящи, както за офиси, така и за търговска дейност. Около 200 кв.м. от общата площ на помещението се нуждаят от ремонт.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
трифазен ток, WC
ВАШИТЕ ВЪПРОСИ ЗА ОФЕРТА NO. 7236
Тук можете да направите заявка за оглед, да зададете въпрос или да направите коментар
Елка Стоянова • REGENT Недвижими имоти
Имота се обслужва от брокер Елка Стоянова
Ако не се чете, кликнете за нов код!
 

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
© 2007 - 2018 REGENT Ltd.
Seven Studio