Оферта No. 7255

27099 EUR ( 53000 BGN )

продава: двустаен апартамент, гр.Габрово, кв.Трендафил ІІ

Община Габрово Чиста жил.площ:57 кв.м. Етаж:2 Бр.етажи:7 Строит. система:панел Построен:1985-1990
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 7255
Недвижими имоти "Регент" обявява за продажба двустаен панелен апартамент в кв. Трендафил II. Жилището се състои от кухня, спалня и всекидневна с чиста жилищна площ от 57 кв.м. Разполага с две тераси, като едната е усвоена в обема на кухнята. Дограмата навсякъде е подменена. Сменени са също така и ел. и Вик инсталациите в цялото жилище. Скрито осветление. Поставена е външна изолация, а вътрешната е 10 см вата и гипсокартон. Подовите настилки са ламинат и теракот. Апартамента се предлага обзаведен. Има принадлежащо мазе.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
асансьор, обзаведен
ВАШИТЕ ВЪПРОСИ ЗА ОФЕРТА NO. 7255
Тук можете да направите заявка за оглед, да зададете въпрос или да направите коментар
Цецо Йовчев • REGENT Недвижими имоти
Имота се обслужва от брокер Цецо Йовчев
Ако не се чете, кликнете за нов код!
 

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
© 2007 - 2018 REGENT Ltd.
Seven Studio