Оферта No. 7327

307 EUR ( 600 BGN )

( 8.30 EUR / кв.м. )

отдава: магазин, гр.Габрово, кв.Център

Община Габрово Площ:37 кв.м. Ползваема площ:37 кв.м. Етаж:1 Бр.етажи:5 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 7327
Отдава се помещение в най-атрактивното и посещавано място в гр. Габрово, а именно МОЛ-Габрово. Разположен в идеалният център на града може единствено да се характеризира с огромна посещаемост през целият ден, уютен интериор и идеално място за стартирането или развитието на търговска дейност. Магазинът е разположено на първият етаж от търговския обект. Разполага с площ от 37 кв.м. Достъпът в цялата сграда е решен с ескалатори и асансьор. В съседство на помещението се намират магазини за дрехи, кафене и др.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
WC, трифазен ток, паркинг
ВАШИТЕ ВЪПРОСИ ЗА ОФЕРТА NO. 7327
Тук можете да направите заявка за оглед, да зададете въпрос или да направите коментар
Петя Шумкова • REGENT Недвижими имоти
Имота се обслужва от брокер Петя Шумкова
Ако не се чете, кликнете за нов код!
 

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
© 2007 - 2018 REGENT Ltd.
Seven Studio