Оферта No. 7397

30678 EUR ( 60000 BGN )

( 185.93 EUR / кв.м. )

продава: къща, гр.Габрово

Община Габрово Площ:165 кв.м. Ползваема площ:301 кв.м. Етаж:2 Спални:6 Стаи:4 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 7397
Предлагаме за продажба двуетажна сграда с предназначение към момента за стъкларско ателие, кафе-клуб и офиси. Имотът освен като търговски или производствен обект е подходящ и за жилищни нужди, като на първия етаж може да се развие и търговски обект или малко производство или да се ползва за гараж и жилищни нужди. На първия етаж са обособени две големи зали, като едната е с височина от 6 метра и има подсилена греда за подемник. Обособени са складово помещение и санитарен възел. Вътрешно стълбище ни води към втория етаж, където са обособени голяма зала със санитарен възел и гарсониера с тераса и санитарен възел. Вторият етаж може да се превърне в чудесен тристаен апартамент. Покривът на сградата е в отлично състояние. Достъпът е от две улици.
ВАШИТЕ ВЪПРОСИ ЗА ОФЕРТА NO. 7397
Тук можете да направите заявка за оглед, да зададете въпрос или да направите коментар
Красен Дойков • REGENT Недвижими имоти
Имота се обслужва от брокер Красен Дойков
Ако не се чете, кликнете за нов код!
 

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
© 2007 - 2018 REGENT Ltd.
Seven Studio