Оферта No. 7465

450000 EUR ( 880110 BGN )

( 56.25 EUR / кв.м. )

продава: търговски комплекс, гр.Габрово, кв.Трендафил ІІ

Община Габрово Площ:8000 кв.м. Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 7465
Предложеният за продажба имот представлява развлекателен комплекс в гр. Габрово, кв. " Трендафил" II. Имотът разполага с два басейна с дълбочина от 60см. до 2.20м, детска пързалка, джакузи,футболно игрище, безжичен интернет и сателитна телевизия. Ресторантската част на комплекса разполага със 60 седяши места.На гостите се предоставя приятна атмосфера за развлечения в делнични и празнични дни. В ресторанта има възможност да се организират семейни и фирменни тържества с отстъпки и намаления. За доброто настроение на гостите, всяка вечер от вторник до неделя на живо се грижат музикални изпълнители с разнообразна музика. Търговският комплекс е с действащ и добре работещ бизнес, предлага отличната кухня , а облслужващиш персонал е на ниво.
ВАШИТЕ ВЪПРОСИ ЗА ОФЕРТА NO. 7465
Тук можете да направите заявка за оглед, да зададете въпрос или да направите коментар
Цецо Йовчев • REGENT Недвижими имоти
Имота се обслужва от брокер Цецо Йовчев
Ако не се чете, кликнете за нов код!
 

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

ПОДОБНИ ИМОТИ


 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
© 2007 - 2019 REGENT Ltd.
Seven Studio