Оферта No. 7538

0 EUR ( 0 BGN )

( 0.00 EUR / кв.м. )

продава: къща, гр.Габрово

Община Габрово Площ:100 кв.м. Ползваема площ:290 кв.м. Етаж:3 Спални:7 Стаи:4 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 7538
Продава се КЪЩА на три етажа в Централна градска част на ул.Брянска, заедно с прилежащия и ПАРЦЕЛ. Частично е обзаведена с Офис мебелировка. На партерно ниво е разположен МАГАЗИН, който в момента се използва за представителен Офис и е с застроена площ от 55 кв.м., с големи витрини и лице към ул.Брянска, с възможност за извършване на всякакъв вид търговска дейност.

Към имота има и голям вътрешен двор. На същото ниво е разположен напълно пригоден за търговска дейност БАР, функционирал в продължение на много години.

Къщата е на 2 нива с два входа откъм две улици. На долната улица е разположен голям ГАРАЖ с автоматична ролетна щора, подходящ за паркиране на голям автомобил. Възможност за допълнително паркиране на автомобили до сградата и пред гаража. Застроената площ на цялата КЪЩА е 350 кв.м., с възможност за множество допълнителни усвоявания на помещения и преустройства на съществуващите. На партерно ниво е разположена също така и голяма открита тераса, с кухня и барбекю. Има изградени три отделни санитарни възела. Нова покривна конструкция, висок клас дограма и довършителни дейности. Отоплението е на електричество - климатик. Прокарани Сот и Интернет.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
СОТ, с гараж, обзаведена
ВАШИТЕ ВЪПРОСИ ЗА ОФЕРТА NO. 7538
Тук можете да направите заявка за оглед, да зададете въпрос или да направите коментар
Красен Дойков • REGENT Недвижими имоти
Имота се обслужва от брокер Красен Дойков
Ако не се чете, кликнете за нов код!
 

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2019 REGENT Ltd.
Seven Studio