Оферта No. 7548

20452 EUR ( 40000 BGN )

( 475.63 EUR / кв.м. )

продава: къща, гр.Трявна

Община Трявна Площ:43 кв.м. Ползваема площ:70 кв.м. Етаж:1 Спални:3 Стаи:2 Строит. система:полумасивна на ДГ
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 7548
Предлагаме за продажба 1/2 идеална част от дворно място, цялото с площ 304 кв.м., заедно с 1/2 идеална част от построената в дворното място едноетажна масивна жилищна сграда върху 85 кв.м. Продаваемата част се състои от две стаи, кухня, лятна кухня и баня с тоалетна в съседна пристройка, цялата с обща площ от около 70 кв.м. и е напълно обзаведена със голяма спалня с нощни шкафчета, холова гарнитура, маса, секция, климатик, два телевизора, ролетни щори на стаите, готварска печка, микровълнова, отоплителни тела, кафе машина, хладилник и бойлер - всичко е ново или добре запазено и работещо. В прилежащия двор има беседка за почивка на открито. Имотът се намира в равната част в централната част на града и отстои на 10 минути пеша от сградата на Община Трявна.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
обзаведена
ВАШИТЕ ВЪПРОСИ ЗА ОФЕРТА NO. 7548
Тук можете да направите заявка за оглед, да зададете въпрос или да направите коментар
Красен Дойков • REGENT Недвижими имоти
Имота се обслужва от брокер Красен Дойков
Ако не се чете, кликнете за нов код!
 

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
© 2007 - 2018 REGENT Ltd.
Seven Studio