Оферта No. 7589

50000 EUR ( 97790 BGN )

( 45.45 EUR / кв.м. )

продава: къща, 8 km от общ. център

Община Габрово Площ:58 кв.м. Ползваема площ:116 кв.м. Земя:1100 кв.м. Бр.етажи:2 Строит. система:монолитна Построен:1980-1985
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 7589
Къщата се намира в село Враниловци и застроена в двор с площ от 110 кв.м., който е добре поддържан и облагороден с асми, плодни дръвчета, цветя и други трайни насаждения. Къщата е масивна, с бетонни плочи, а фасадата и е покрита със стабилна, пръскана цементова мазилка. На първия етаж са обособени кухненя с дневна, спалня, баня с тоалетна и малка складова ниша. Вътрешно стълбище ни отвежда до втория етаж, където са обособени две спални, дрешник, който може да се преустрои в баня с тоалетна и две тераси, една от които е голяма и от нея се разкрива невероятна панорамна гледка към витите скали и околностите. До подпокривното пространство се достига отново посредством вътрешното стълбище. Височината му е около 2.5 м и към момента се използва като складово помещение, но може да се превърне в обширна стая за гости. В двора е застроена втора сграда с площ от 40 кв.м., която се състои от кухненски бокс и голяма стая. Имотът се намира на лесно достъпно място, недалеч от централния път, който се снегопочиства редовно. Основно е ремонтирана през 2017 г.. Подменени са дограми и инсталации. Продава се обзаведена.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
обзаведена
ВАШИТЕ ВЪПРОСИ ЗА ОФЕРТА NO. 7589
Тук можете да направите заявка за оглед, да зададете въпрос или да направите коментар
SYSTEM • REGENT Недвижими имоти
Имота се обслужва от брокер SYSTEM
Ако не се чете, кликнете за нов код!
 

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
© 2007 - 2018 REGENT Ltd.
Seven Studio