Оферта No. 7621

45506 EUR ( 89001 BGN )

( 303.37 EUR / кв.м. )

продава: тристаен апартамент, гр.Габрово, кв.Бичкиня

Община Габрово Площ:150 кв.м. Чиста жил.площ:94 кв.м. Етаж:2 Бр.етажи:5 Спални:2 Тераси:2 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 7621


Агенция за недвижими имоти РЕГЕНТ, представя на Вашето внимание тристайно монолитно жилище в квартал Бичкиня. Районът е с много добре изградена инфраструктура и транспортна достъпност. Жилището е с изключително функционално разпределение и от него се открива прекрасна гледка.Обособени са кухня с дневна и тераса към нея; вестибюл, който разпределя за две спални и просторен хол с тераса, тоалетна и килер. Към апартамента принадлежат избено помещение от 6 кв.м; таванско помещение с площ от 25 кв.м., обособено в една боксониера и гараж с площ от 25 кв.м., който е преграден и е обособено котелно помещение.

Във всички стаи подовите настилки са паркет, а в коридорите е мозайка.

ВАШИТЕ ВЪПРОСИ ЗА ОФЕРТА NO. 7621
Тук можете да направите заявка за оглед, да зададете въпрос или да направите коментар
Бойка Цанкова • REGENT Недвижими имоти
Имота се обслужва от брокер Бойка Цанкова
Ако не се чете, кликнете за нов код!
 

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
© 2007 - 2019 REGENT Ltd.
Seven Studio