Оферта No. 7765

256 EUR ( 501 BGN )

( 1.51 EUR / кв.м. )

отдава: помещение, гр.Габрово, кв.Център

Община Габрово Площ:170 кв.м. Ползваема площ:170 кв.м. Етаж:1 Бр.етажи:1 Строит. система:паянтова
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 7765
Отдава се помещение разположено на две нива с обща площ от 170 кв.м. Разполага с две умивални и тоалетна. В непосредтвена близост до него са предвидени допълнителни парко места. Състоянието, в което се намира за момента е незавършено. Помещението е подходящо за магазин, офис, салон и др.Забележка: Има възможност за преговори с бъдещите наематели за довършителните ремонтни дейности на имота, които ще бъдат извършени за сметка за месечният наем.
ВАШИТЕ ВЪПРОСИ ЗА ОФЕРТА NO. 7765
Тук можете да направите заявка за оглед, да зададете въпрос или да направите коментар
Петя Шумкова • REGENT Недвижими имоти
Имота се обслужва от брокер Петя Шумкова
Ако не се чете, кликнете за нов код!
 

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
© 2007 - 2019 REGENT Ltd.
Seven Studio