Оферта No. 7823

30678 EUR ( 60000 BGN )

( 557.78 EUR / кв.м. )

продава: къща, 12 km от общ. център

Община Габрово Площ:55 кв.м. Ползваема площ:155 кв.м. Етаж:3 Спални:8 Стаи:5 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 7823
Предлагаме за продажба монолитна, триетажна къща, с бетонови плочи и дворно място с площ от 524 кв.м. През 2009 г. е извършен основен ремонт. Къщата е годна за обитаване през цялата година. Водоснобдена и електрифицирана. Разполага със собствен водоизточник - кладенец, който се ползва за поливане на овощните и тревните насаждения, но е годен и за директна консумация. Основната къща е триетажна, монолитна и топлоизолирана, като стаите в нея са напълно завършени. Стените и таваните са боядисани с латекс. Продава се обзаведена. Жилищната площ на къщата е 105 кв.м. Първият, партерен етаж представлява хол с помощно помещение, подходящо за уютна механа. На етажа има и баня с тоалетна, там е разположена и кухнята, която е с изградена пещ. Разполага с външно стълбище което отвежда до просторна тераса и вътрешно стълбище, стъпалата на които са обвити с дървена ламперия. Това стълбище води към втория етаж, където са разположени антре и 2 спални, всяка със собствена тераса. Същото стълбище ни отвежда към третия етаж където са и другите две спални, също с тераси. В непосредствена близост до основната къща има изградена едноетажна постройка с площ от около 50 кв.м., в която са обособени кухня с кухненски бокс, баня и тоалетна, всекидневна и веранда. В имота е изграден гараж и са обособени 3 паркоместа.

Село Лесичарка се намира на 8 км. от Габрово и на 7 км. от Дряново. В близост до него е и архитектурен резерват с. Боженци, а в съседното село Костенковци има конна база. На няколко километра от селото са намира Дряновски манастир. На 15 км. от селото е мотел Бряста, където има плувен басейн и удобно място за отдих сред природата. Любителите на пещери може да посетят благоустроената пещера „Бачо Киро”. Старопрестолния град Велико Търново е на около 25 км от селото.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
с гараж
ВАШИТЕ ВЪПРОСИ ЗА ОФЕРТА NO. 7823
Тук можете да направите заявка за оглед, да зададете въпрос или да направите коментар
Красен Дойков • REGENT Недвижими имоти
Имота се обслужва от брокер Красен Дойков
Ако не се чете, кликнете за нов код!
 

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
© 2007 - 2019 REGENT Ltd.
Seven Studio