Оферта No. 7834

22497 EUR ( 44000 BGN )

( 249.97 EUR / кв.м. )

продава: къща, гр.Габрово

Община Габрово Площ:90 кв.м. Ползваема площ:180 кв.м. Етаж:2 Спални:6 Стаи:3 Строит. система:полумасивна на ДГ
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 7834
Предлагаме за продажба двуетажна къща в кв. Гачевци. Първото ниво се състои от котелно помещение, от което е захранена цялата къща, антре за жилищната част, спалня, кухня, всекидневна, баня и тоалетна. На втория етаж са обособени две спални и веранда. Дограмата на къщата е подменена с PVC прифил и двоен стъклопакет. Направен е дренаж на къщата. Дворът е терасиран на две нива и е с площ от 795 кв.м., като от горната му страна се открива красива гледка към околностите. Продава се с обзавеждането и оборудването. Достъпът е по асфалтов път.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
локално отопление, обзаведена
ВАШИТЕ ВЪПРОСИ ЗА ОФЕРТА NO. 7834
Тук можете да направите заявка за оглед, да зададете въпрос или да направите коментар
Красен Дойков • REGENT Недвижими имоти
Имота се обслужва от брокер Красен Дойков
Ако не се чете, кликнете за нов код!
 

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
© 2007 - 2018 REGENT Ltd.
Seven Studio