Оферта No. 7842

767 EUR ( 1500 BGN )

( 1.53 EUR / кв.м. )

отдава: пром. помещение, гр.Габрово, кв.Северна индустриална зона

Община Габрово Площ:500 кв.м. Строит. система:монолитна Построен:1960-1970
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 7842
Предлагаме под наем производствени, складови и офис помещения с възможност за обособяване на площи от 100 кв.м. до 3000 кв.м. на цена от 3 лв. за кв.м. без ДДС. Достъпът на големи камиони е осигурен и има място за маневриране. Налични са помещения с рампа, както и големи еднопространствени монолитни зали. Допълнителна информация относно квадратури и предпочитание за степен на завършеност на помещенията можем да дадем на място в нашия офис и след среща с наемодателя.
ВАШИТЕ ВЪПРОСИ ЗА ОФЕРТА NO. 7842
Тук можете да направите заявка за оглед, да зададете въпрос или да направите коментар
Красен Дойков • REGENT Недвижими имоти
Имота се обслужва от брокер Красен Дойков
Ако не се чете, кликнете за нов код!
 

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
© 2007 - 2018 REGENT Ltd.
Seven Studio