Оферта No. 7891

23520 EUR ( 46000 BGN )

( 196.00 EUR / кв.м. )

продава: етаж от къща, гр.Габрово

Община Габрово Площ:120 кв.м. Ползваема площ:120 кв.м. Етаж:1 Спални:5 Стаи:2 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 7891
Предлагаме за продажба масивен етаж от къща с площ от 120 кв.м., който се състои от коридор, който разпределя към две спални, голяма всекидневна, две тераси, голяма площадка за отдих на открито, трапезария, кухня, баня, килер и тоалетна. Вътрешно стълбище ни отвежда към маза с площ 9.74 кв.м., гараж с площ 15 кв.м.и още една маза с площ 6.50 кв.м., където може да се изгради котелно и да се захрани етажа. Към жилището е отредена и част от градината. От имота се разкрива панорамна гледка към околностите.
ВАШИТЕ ВЪПРОСИ ЗА ОФЕРТА NO. 7891
Тук можете да направите заявка за оглед, да зададете въпрос или да направите коментар
Красен Дойков • REGENT Недвижими имоти
Имота се обслужва от брокер Красен Дойков
Ако не се чете, кликнете за нов код!
 

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
© 2007 - 2019 REGENT Ltd.
Seven Studio