Оферта No. 7902

29000 EUR ( 56718 BGN )

( 93.55 EUR / кв.м. )

продава: етаж от къща, гр.Габрово

Община Габрово Площ:135 кв.м. Ползваема площ:135 кв.м. Земя:310 кв.м. Етаж:2 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 7902
Продаваният имот, представлява парцел с площ от 384,48 кв.м. , заедно с първи етаж от двуетажна жилищна сграда с площот 76,72 кв.м., намираща се в квартал Дядо Дянко. Етажът е основно ремонтиран и съдържа: голяма просторна кухня с всекидневна, спалня, баня - тоалетна. Жилището е в отлично състояние /след ремонт/ с подменена дограма, подовата настилки в спалнята е ламиниран паркет, а във всекидневната и кухнята - теракота. Стените са шпакловани и боядисани с латексова боя.

Дворът е добре поддържан и се ползва само от собствениците на първия етаж, като в него има построена пристройка, която съдържа: стая за гости - 25,62 кв.м./самостоятелна стая с баня и тоалетна към нея/ и две мази с площ от 15,02 кв.м.

Отлично поддържан имот.
ВАШИТЕ ВЪПРОСИ ЗА ОФЕРТА NO. 7902
Тук можете да направите заявка за оглед, да зададете въпрос или да направите коментар
Бойка Цанкова • REGENT Недвижими имоти
Имота се обслужва от брокер Бойка Цанкова
Ако не се чете, кликнете за нов код!
 

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
© 2007 - 2018 REGENT Ltd.
Seven Studio