Оферта No. 7907

39881 EUR ( 77999 BGN )

( 346.79 EUR / кв.м. )

продава: четиристаен апартамент, гр.Габрово, кв.Център

Община Габрово Площ:115 кв.м. Чиста жил.площ:106 кв.м. Етаж:5 Бр.етажи:6 Строит. система:монолитна Построен:1970-1975
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 7907
Предлагаме за продажба четиристаен апартамент в централната част на гр.Габрово, който се състои от коридор, кухня с голяма всекидневна и тераса, три спални, като едната е с тераса, баня и тоалетна в отделни помещения, килер, таванска стая с площ от 15 кв.м. и маза с площ от 6 кв.м.. Жилището е в добро състояние и е с изградено локално отопление на дърва и/или ток. Инсталиран е и климатик във всекидневната. Дограмата е с PVC профил и двоен стъклопакет. Подовите настилки са паркет и теракота. Нуждае се от ремонт на банята, както и от освежаване на стените.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
локално отопление, интернет връзка, с парко място, климатик, обзаведен
ВАШИТЕ ВЪПРОСИ ЗА ОФЕРТА NO. 7907
Тук можете да направите заявка за оглед, да зададете въпрос или да направите коментар
Красен Дойков • REGENT Недвижими имоти
Имота се обслужва от брокер Красен Дойков
Ако не се чете, кликнете за нов код!
 

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
© 2007 - 2018 REGENT Ltd.
Seven Studio