Оферта No. 7954

38961 EUR ( 76200 BGN )

( 38.96 EUR / кв.м. )

продава: къща, 4 km от общ. център

Община Габрово Площ:170 кв.м. Ползваема площ:170 кв.м. Земя:1000 кв.м. Бр.етажи:2 Строит. система:монолитна Построен:2008
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 7954
Агенция Регент предлага за продажба къща в Поповци, плоча, тип мезонет. Първият етаж се състои от антре, кухня с трапезария, голяма всекидневна, мокро помещение и голяма баня с тоалетна. По вътрешни стълби се изкачваш до две спални, има също и килер. Вкопани в земята има голяма маза и механа с кухня. Цялата къща е оградена от просторна тераса. Работещо парно отопление, освен него има и подово отопление на всички стаи. От северната страна е изграден плътен навес за гараж. Дворът е 1000 кв. м., почти равен, има възможност за отглеждане на зеленчуци. Има също стопанска постройка. Намира се на тихо място, широк асфалтов път. Сонда за вода. На около 300 метра има детска градина. Имота е въведен в експлоатация 2008 година.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
с гараж, обзаведена, локално отопление
ВАШИТЕ ВЪПРОСИ ЗА ОФЕРТА NO. 7954
Тук можете да направите заявка за оглед, да зададете въпрос или да направите коментар
Цецо Йовчев • REGENT Недвижими имоти
Имота се обслужва от брокер Цецо Йовчев
Ако не се чете, кликнете за нов код!
 

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
© 2007 - 2018 REGENT Ltd.
Seven Studio