Оферта No. 796

24542 EUR ( 47999 BGN )

( 48.31 EUR / кв.м. )

продава: парцел, 4 km от общ. център

Община Севлиево Площ:508 кв.м.
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 796
Продава се УПИ в идеалния център на гр.Севлиево с площ от 508 кв.м.Имотът е ограден, равнинен, в регулация, вода и канализация.Има изготвен ПУП, съгласно който се отрежда - жилищно строителство, височина до 10 м., начин на застрояване - свободно, макс. плътност на застрояване - 60 %.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
ограда, виза за проектиране, регулация, равнинен, канализация, вода
ВАШИТЕ ВЪПРОСИ ЗА ОФЕРТА NO. 796
Тук можете да направите заявка за оглед, да зададете въпрос или да направите коментар
Семра Юнузова • REGENT Недвижими имоти
Имота се обслужва от брокер Семра Юнузова
Ако не се чете, кликнете за нов код!
 

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
© 2007 - 2018 REGENT Ltd.
Seven Studio