Оферта No. 7969

15850 EUR ( 30999 BGN )

( 243.85 EUR / кв.м. )

продава: двустаен апартамент, гр.Габрово, кв.Дядо Дянко

Община Габрово Площ:65 кв.м. Чиста жил.площ:61 кв.м. Етаж:11 Бр.етажи:12 Спални:2 Тераси:1 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 7969
Предлаагният имот се намира в близост до фирма "Мак" и представля двустаен апартамент с югоизточно изложение. Жилището съдържа: коридор, кухня с остъклена тераса към нея, спалня, хол, още една тераса, която е обща за хола и спалнята, баня - тоалетна. Подовата настилка в коридора е мозайка, в стаите - балатум, дограма - "тип - топ".
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
с парко място, асансьор
ВАШИТЕ ВЪПРОСИ ЗА ОФЕРТА NO. 7969
Тук можете да направите заявка за оглед, да зададете въпрос или да направите коментар
Бойка Цанкова • REGENT Недвижими имоти
Имота се обслужва от брокер Бойка Цанкова
Ако не се чете, кликнете за нов код!
 

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
© 2007 - 2018 REGENT Ltd.
Seven Studio