Оферта No. 8006

21066 EUR ( 41201 BGN )

( 162.05 EUR / кв.м. )

продава: етаж от къща, гр.Габрово

Община Габрово Ползваема площ:65 кв.м. Земя:130 кв.м. Етаж:3 Строит. система:полумасивна на ДГ
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 8006
Продават се два еднотипни етажа /II и III/ над магазин от триетажна къща на улица Николаевска, обособени като самостоятелни апартаменти, всеки един от тях с площ 65 кв. м. Подходът е от общо стълбище. Всеки етаж се състои от вестибюл, дневна-хол, кухня, баня-тоалетна, спалня и тераса. Към всеки етаж принадлежи една трета идеална част от избеното помещение, таванското помещение и двор с площ 130 кв.м.

Етажите са ремонтирани и се отдават под наем. Ремонтът включва: подмяна на ел. и ВиК инсталации, нова алуминиева дограма, троен стъклопакет с термомост, външна изолация - 5 см XPS и 4 см фибран, нов покрив /подменена дървена конструкция, термоизолация и мембрана, нови цигли тип "Брамак" със силиконово покритие/. Цената подлежи на коментар. Имотът е подходящ за инвестиция, тъй като носи добър наем ежемесечно. Подходящ имот с цел инвестици, като към момента носи 5 % доходност годишно.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
обзаведен, телефон
ВАШИТЕ ВЪПРОСИ ЗА ОФЕРТА NO. 8006
Тук можете да направите заявка за оглед, да зададете въпрос или да направите коментар
Добрина Петрова • REGENT Недвижими имоти
Имота се обслужва от брокер Добрина Петрова
Ако не се чете, кликнете за нов код!
 

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
© 2007 - 2018 REGENT Ltd.
Seven Studio