Оферта No. 8094

2560 EUR ( 5007 BGN )

( 16.00 EUR / кв.м. )

отдава: магазин, гр.Габрово, кв.Център

Община Габрово Площ:160 кв.м. Ползваема площ:160 кв.м. Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 8094
Предложение за магазин на търговската улица на град Габрово, на място с непрекъснат човекопоток. Предлаганият от нас имот попада в идеалният център на гр. Габрово. Разположен е на централната пешеходна улица и се намира в близост до всички институции. В съседство се намират златарска къща, банкови клонове, заведения за хранене и т.н. Представлява 160 кв.м. площ, включваща санитарен възел, търговско помещение и складова част. Входа към магазина е разположен на централно място, за по-голяма атрактивност към обекта от страна на бъдещите му клиенти. Изпълнението в самото помещение е изключително добро като включваме подменена дограма, голяма стъклена витрина с лице към пешеходната зона и като допълнителен плюс - настилка гранитогрес. Наемната цена е без включен ДДС.
ВАШИТЕ ВЪПРОСИ ЗА ОФЕРТА NO. 8094
Тук можете да направите заявка за оглед, да зададете въпрос или да направите коментар
Елка Стоянова • REGENT Недвижими имоти
Имота се обслужва от брокер Елка Стоянова
Ако не се чете, кликнете за нов код!
 

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
© 2007 - 2018 REGENT Ltd.
Seven Studio