Оферта No. 8127

138 EUR ( 270 BGN )

( 2.51 EUR / кв.м. )

отдава: едностаен апартамент, гр.Габрово, кв.Тлъчници

Община Габрово Площ:55 кв.м. Чиста жил.площ:55 кв.м. Етаж:3 Бр.етажи:4 Строит. система:монолитна Построен:2009
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 8127
Предлагаме на Вашето внимание луксозно изпълнение на едностаен апартамент под наем в кв. Тлъчници Жилището е разположено на трети жилищен етаж от общо четири. В жилищната сграда няма асансьор. Апартамента се състои от всекидневна с кухненска ниша, две тераси, антре, баня - тоалетна. Терасите са разположени към всекидневната и спалнята.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
интернет връзка, с парко място, обзаведен, телефон
ВАШИТЕ ВЪПРОСИ ЗА ОФЕРТА NO. 8127
Тук можете да направите заявка за оглед, да зададете въпрос или да направите коментар
Добрина Петрова • REGENT Недвижими имоти
Имота се обслужва от брокер Добрина Петрова
Ако не се чете, кликнете за нов код!
 

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
© 2007 - 2018 REGENT Ltd.
Seven Studio