Оферта No. 8237

61 EUR ( 119 BGN )

( 1.02 EUR / кв.м. )

отдава: офис, гр.Габрово, кв.Център

Община Габрово Площ:60 кв.м. Ползваема площ:60 кв.м. Бр.етажи:3 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 8237
Отдава се офис разположен на втори етаж от триетажна масивна сграда. Имота се състои от две отделни стаи, които са свързани помежду си спреход. Като допълнителен плюс - едната от стаите раполага с кухненски бокс, също така е предвидено отделно помещение за санитарен възел. Офисът е с площ от 60 кв.м.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
с парко място, WC, паркинг, необзаведен
ВАШИТЕ ВЪПРОСИ ЗА ОФЕРТА NO. 8237
Тук можете да направите заявка за оглед, да зададете въпрос или да направите коментар
Петя Шумкова • REGENT Недвижими имоти
Имота се обслужва от брокер Петя Шумкова
Ако не се чете, кликнете за нов код!
 

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
© 2007 - 2018 REGENT Ltd.
Seven Studio