Оферта No. 8375

36302 EUR ( 70999 BGN )

( 330.02 EUR / кв.м. )

продава: четиристаен апартамент, гр.Габрово, кв.Център

Община Габрово Площ:110 кв.м. Чиста жил.площ:110 кв.м. Етаж:2 Бр.етажи:5 Спални:2 Тераси:3 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 8375
Обект на проажба е тухлено жилище в централната част на град Габрово. Разположено е на втори жилищен етаж и с квадратура 110 кв.м. Към апартамента има принадлежащи маза, таван и гараж. Коридора на апартамента разпределя към три спални, като от едната се излиза на тераса, баня и тоалетна отделно, кухненски бокс, също с тераса. На всички прозорци са поставени външни щори. Цената е без гаржа.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
телефон, с гараж, с парко място
ВАШИТЕ ВЪПРОСИ ЗА ОФЕРТА NO. 8375
Тук можете да направите заявка за оглед, да зададете въпрос или да направите коментар
Цецо Йовчев • REGENT Недвижими имоти
Имота се обслужва от брокер Цецо Йовчев
Ако не се чете, кликнете за нов код!
 

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
© 2007 - 2018 REGENT Ltd.
Seven Studio