Оферта No. 8400

14316 EUR ( 27999 BGN )

( 13.26 EUR / кв.м. )

продава: къща, 14 km от общ. център

Община Дряново Площ:1080 кв.м. Ползваема площ:160 кв.м. Земя:1080 кв.м. Бр.етажи:2 Строит. система:полумасивна с ЧСБЕ Построен:1930-1940
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 8400
Предлагаме за продажба селска къща в близост до град Дряново Представлява двуетажна полумасивна жилищна сграда, която съдържа:

І-ви етаж - две стаи с автентична камина и джамал към нея, изба и тоалетна/изграден изцяло от камък/;

ІІ-ри етаж - две спални и баня- тоалетна;

На къщата е започнат ремонт, който се изразява в полагане на нова ВиК инсталация, покривната конструкция е потегната, всалена мазилката на всички стени и подготвена за полагане на нова такава или поставяне на гипсокартон,

Площта на земята е 1080 кв.м., като целият двор е обграден с висока ограда от реден камък/автентична/.
ВАШИТЕ ВЪПРОСИ ЗА ОФЕРТА NO. 8400
Тук можете да направите заявка за оглед, да зададете въпрос или да направите коментар
Бойка Цанкова • REGENT Недвижими имоти
Имота се обслужва от брокер Бойка Цанкова
Ако не се чете, кликнете за нов код!
 

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
© 2007 - 2018 REGENT Ltd.
Seven Studio