Оферта No. 844

120000 EUR ( 234696 BGN )

( 1034.48 EUR / кв.м. )

продава: къща, гр.Севлиево

Община Севлиево Площ:116 кв.м. Ползваема площ:232 кв.м. Етаж:2 Спални:6 Стаи:4 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 844
Предлага се за продажба ДВУЕТАЖНА МАСИВНА ЖИЛИЩНА СГРАДА с разгъната застроена площ от 236кв.м., ситуирана в средата на имота.Същата е с носещи стени и стоманобетонови подови конструкции, покривната конструкция е дървена, покрита с керемиди.Подходът към имота е от запад.Сградата представлява две двуетажни жилища с отделни входове, всяко едно включващо: І-ви етаж:дневна-кухня, килер, сервизно помещение, тераса с барбекю, ІІ-ри етаж: две спални, коридор, обща голяма тераса.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
необзаведена
ВАШИТЕ ВЪПРОСИ ЗА ОФЕРТА NO. 844
Тук можете да направите заявка за оглед, да зададете въпрос или да направите коментар
Семра Юнузова • REGENT Недвижими имоти
Имота се обслужва от брокер Семра Юнузова
Ако не се чете, кликнете за нов код!
 

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
© 2007 - 2019 REGENT Ltd.
Seven Studio