Оферта No. 8458

102 EUR ( 199 BGN )

( 2.55 EUR / кв.м. )

отдава: едностаен апартамент, гр.Габрово, кв.Трендафил ІІ

Община Габрово Площ:40 кв.м. Чиста жил.площ:40 кв.м. Етаж:4 Бр.етажи:4 Тераси:1 Строит. система:панел
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 8458
Предлаганият апартамент се намира в четириетажна жилищна сграда, в кв. Трендафил 2, на 4 - ти жилищен етаж, с южно изложение. Жилището съдържа - дневна с обособени кът за хранене и почивка, от която се открива гледка в южна посока, спалня, баня - тоалетна.

Апартамента е напълно обзаведен, с всички електроуреди - фурна с керамични котлони, хладилник с фризер, авт. пералня, Жилището е в много добро състояние с подменена дограма, ламиниран паркет на пода, баня с душ- кабина.

При наемане на имотът се изискват: две депозитни вноски и наем за съответния месец.

Огледи ще могат да си правят след 17.12.2018 год.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
обзаведен, с парко място
ВАШИТЕ ВЪПРОСИ ЗА ОФЕРТА NO. 8458
Тук можете да направите заявка за оглед, да зададете въпрос или да направите коментар
Бойка Цанкова • REGENT Недвижими имоти
Имота се обслужва от брокер Бойка Цанкова
Ако не се чете, кликнете за нов код!
 

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
© 2007 - 2019 REGENT Ltd.
Seven Studio