Оферта No. 849

3579 EUR ( 7000 BGN )

( 111.84 EUR / кв.м. )

продава: къща, гр.Севлиево

Община Севлиево Площ:32 кв.м. Ползваема площ:32 кв.м. Етаж:1 Спални:2 Стаи:1
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 849
Продава се недвижим имот, находящ се във вилната зона на гр. Севлиево, т.н. местност"Крушевски баир".Представлява дворно място с площ от 1000 кв.м. и построената в него едноетажна жилищна сграда със застроена площ от 32 кв.м., състояща се от 2 стаи.Достъпът до имота е по асфалтов път.Подходящо е и за целогодишно обитаване, предвид близостта до града и инфраструктурните възможности.
ВАШИТЕ ВЪПРОСИ ЗА ОФЕРТА NO. 849
Тук можете да направите заявка за оглед, да зададете въпрос или да направите коментар
Семра Юнузова • REGENT Недвижими имоти
Имота се обслужва от брокер Семра Юнузова
Ако не се чете, кликнете за нов код!
 

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2019 REGENT Ltd.
Seven Studio