Оферта No. 8516

77 EUR ( 151 BGN )

( 3.85 EUR / кв.м. )

отдава: магазин, гр.Габрово, кв.Център

Община Габрово Площ:20 кв.м. Строит. система:полумасивна на ДГ
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 8516
Предлагаме на Вашето внимание магазин под наем в непосредствена близост до ДСК. Разположен е на партерен етаж и разполага с площ от 20 кв.м. Помещението е след основен ремонт, подменена е дограмата и подовата настилка. Вход директно от улицата.

Забележка: При наемане на имота се изискват депозитни вноски!

ВАШИТЕ ВЪПРОСИ ЗА ОФЕРТА NO. 8516
Тук можете да направите заявка за оглед, да зададете въпрос или да направите коментар
Елка Стоянова • REGENT Недвижими имоти
Имота се обслужва от брокер Елка Стоянова
Ако не се чете, кликнете за нов код!
 

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
© 2007 - 2018 REGENT Ltd.
Seven Studio