Оферта No. 8578

17895 EUR ( 34999 BGN )

продава: тристаен апартамент, гр.Габрово, кв.Шиваров мост

Община Габрово Етаж:6 Бр.етажи:6 Спални:1 Тераси:2 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 8578
Продаваният апартамент се намира в кв. Шиваров мост, в близост до Първа поликлиника, VI ОУ " Иван Вазов", стадион "Христо Ботев", тенис кортове, магазини, спирки на градския транспорт. Районът е комуникативен и по градоустройствен план има предвиждания за облагородяване на инфраструктурата и озеленяване, като обновения парк "Маркотея", който вече е факт. В сградата, в която се намира апартамента, няма асансьор, но реално се изкачват стълбищните рамена до четвърти етаж. Има тавански помещения. Апартамента разполага с просторна всекидневна с тераса и преход към кухненски бокс, от който може да се отиде и в коридора, който разпределя към две самостоятелни спални. Банята и тоалетната са отделно. Настилките са мозайка и замазка, догарамата е дървена двукатна. Има принадлежащо избено помещение и таванска стая. Продава се необзаведен.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
телефон, необзаведен
ВАШИТЕ ВЪПРОСИ ЗА ОФЕРТА NO. 8578
Тук можете да направите заявка за оглед, да зададете въпрос или да направите коментар
Йоана Йовчева • REGENT Недвижими имоти
Имота се обслужва от брокер Йоана Йовчева
Ако не се чете, кликнете за нов код!
 

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
© 2007 - 2019 REGENT Ltd.
Seven Studio