Оферта No. 8662

2564 EUR ( 5015 BGN )

( 1.00 EUR / кв.м. )

отдава: помещение, гр.Габрово, кв.Падало

Община Габрово Площ:2564 кв.м. Ползваема площ:2564 кв.м. Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 8662
Предлагаме за наем изключително интересен имот, който попада в промишлена зона, добила гражданственост като района на "Рекорд" и "Подем". Представлява дворно място от 3805 кв.м, заедно с построената в него двуетажна масивна сграда - бивш стол на завод. Разполага със складови помещения, рампи и входове за зареждане, товарни асансьори. Наемната цена е без включен ДДС.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
вход за зареждане, WC, трифазен ток
ВАШИТЕ ВЪПРОСИ ЗА ОФЕРТА NO. 8662
Тук можете да направите заявка за оглед, да зададете въпрос или да направите коментар
SYSTEM • REGENT Недвижими имоти
Имота се обслужва от брокер SYSTEM
Ако не се чете, кликнете за нов код!
 

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
© 2007 - 2018 REGENT Ltd.
Seven Studio