Оферта No. 8709

767 EUR ( 1500 BGN )

( 0.77 EUR / кв.м. )

отдава: пром. помещение, гр.Габрово, кв.Болтата

Община Габрово Площ:1000 кв.м. Строит. система:монолитна Построен:1985-1990
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 8709
Отдаваме под наем еднопространствено промишлено помещение с площ 850 кв.м., граничещо с главен път от републиканската мрежа. Височината на помещението е 6 метра, отоплява се посредством газови лъчисти тела поставени на тавана (има възможност и за отопление на твърдо гориво). Помещението разполага и с телфер с товароподемност 5 тона. Електричеството е 400 kW/h, като има възможност за увеличаване на мощността. Обособени са офиси за наблюдение на работния процес, складови помещения, санитарен възел и съблекалня с обща площ 150 кв.м. Подходът към имота позволява да се маневрира с големи транспортни машини (ТИР). Цената е без ДДС и подлежи на коментар. Освежаващи ремонти също ще се коментират при конкретен интерес и заявка за наемане. Покривът е основно ремонтиран през 2015 г. Налични са парко места за служители и клиенти.
ВАШИТЕ ВЪПРОСИ ЗА ОФЕРТА NO. 8709
Тук можете да направите заявка за оглед, да зададете въпрос или да направите коментар
Красен Дойков • REGENT Недвижими имоти
Имота се обслужва от брокер Красен Дойков
Ако не се чете, кликнете за нов код!
 

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
© 2007 - 2018 REGENT Ltd.
Seven Studio