Оферта No. 8710

3323 EUR ( 6499 BGN )

( 195.47 EUR / кв.м. )

продава: къща, 34 km от общ. център

Община Севлиево Площ:17 кв.м. Ползваема площ:17 кв.м. Спални:1 Стаи:1
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 8710
Продава се недвижим имот, находящ се в район на 6 км. от гр. Севлиево.Представлява дворно място с площ от 970 кв.м. и построените в него: едноетажна масивна лятна кухня със застроена площ от17 кв.м., към нея долепени помощни също масивни постройки, които след ремонтни и довършителни дейност биха могли да бъдат обособени като още две ста и сан. възел.Имотът е ограден, достъпът е възможен от две страни,допълнително в него има и стопански постройки, налични активни партиди на ел. енергия и вода.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
необзаведена, с гараж
ВАШИТЕ ВЪПРОСИ ЗА ОФЕРТА NO. 8710
Тук можете да направите заявка за оглед, да зададете въпрос или да направите коментар
Семра Юнузова • REGENT Недвижими имоти
Имота се обслужва от брокер Семра Юнузова
Ако не се чете, кликнете за нов код!
 

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
© 2007 - 2018 REGENT Ltd.
Seven Studio