Оферта No. 8768

76695 EUR ( 150000 BGN )

( 215.44 EUR / кв.м. )

продава: къща, гр.Габрово

Община Габрово Площ:356 кв.м. Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 8768
Предлаганият имот се намира на ул. "Николаевска" и представлява 4 етажна жилищна сграда, със застроена площ от 71.18 кв.м. на всеки етаж. Разпределение на помещенията:

I-ви етаж /партер/ - магазин за промишлени стоки с полезна площ 58 кв.м., складово помещение, тоалетна;

Първи жилищен /галериен/ - в източна посока /с лице на ул. "Николаевска"/ е разположен един офис с две стаи; в западна посока /към реката/ - една просторна боксониера с баня и тоалетна; Подменена дограма на жилищната част, подова настилка - дюшаме;

Втори жилищен етаж - голям салон с хол, спалня с баня и тоалетна.

Трети етаж - голяма тераса към реката /остъклена с нов покрив/, баня и тоалетна
ВАШИТЕ ВЪПРОСИ ЗА ОФЕРТА NO. 8768
Тук можете да направите заявка за оглед, да зададете въпрос или да направите коментар
Бойка Цанкова • REGENT Недвижими имоти
Имота се обслужва от брокер Бойка Цанкова
Ако не се чете, кликнете за нов код!
 

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
© 2007 - 2019 REGENT Ltd.
Seven Studio