Оферта No. 8867

5369 EUR ( 10501 BGN )

( 0.82 EUR / кв.м. )

отдава: склад, с.Яворец,

Община Габрово Площ:6531 кв.м. Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 8867
Изключително предложение за наем! Отлична локация на главен път София - Севлиево - Габрово, отстои на 17 км от Габрово и на 11,2 км от Севлиево. Представлява дворно място от 14294 кв.м, терен изключително хоризонтален, покрит с стоманобетон върху пакелаж от едроломен камък, като по този начин се осъществява вътрешноплощадковия транспорт и маневриране на големи камиони. В имота са построени две сгради. Първата е със застроена площ от 2653 кв.м двукорабна сглобяема и монолитна сграда - промишлен тип с височина от 12 м. Подовата настилка е от обикновена мозайка. Големи входни врати за товаро - разтоварна дейност. В средата на сградата е изпълнена и административна част. Втората, по-голяма сграда е със застроена площ от 3878 кв.м, еднопространствена с височина 18 м, същото двукорабна промишлен тип сграда тежък тип. Подовата настилка е от гладък бетон. Имотът е изключително подходящ за складова база, зърнобаза или за производство. В непосредствена близост има електрическо захранване с мощност от 400 кW и централен газопровод. Изключителен имот, които в огромен периметър в околността нямат аналог.
ВАШИТЕ ВЪПРОСИ ЗА ОФЕРТА NO. 8867
Тук можете да направите заявка за оглед, да зададете въпрос или да направите коментар
SYSTEM • REGENT Недвижими имоти
Имота се обслужва от брокер SYSTEM
Ако не се чете, кликнете за нов код!
 

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
© 2007 - 2018 REGENT Ltd.
Seven Studio