Оферта No. 8947

123 EUR ( 241 BGN )

( 2.12 EUR / кв.м. )

отдава: двустаен апартамент, гр.Габрово, кв.Център

Община Габрово Площ:58 кв.м. Чиста жил.площ:58 кв.м. Етаж:2 Бр.етажи:4 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 8947
Отдава се уютно и топло двустайно жилище на ул. "Николаевска". Намира се в рамките на широкият център на гр. Габрово. Местоположението е леснодостъпно и комуникативно. В съседство на имота има магазини за хранителни стоки, офиси и други, а спирката на градският транспорт е на по-малко от 100м. Апартамента се състои от всекидневна, спалня, кухня, тераса, коридор и саниратен възел. Всекидневната и спалнята са преходни. Терасата е разположена към кухнята. Банята и тоалетната се помещават заедно. За удобство на бъдещите наематели кухнята е обзаведена напълно откъм електроуреди, разполага с аспиратор, хладилник с фризер, готварска печка и автоматична пералня. Жилището се предлага в отлично състояние и обзаведено!

Забележка: При наемането на имота се изисква депозит!
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
обзаведен
ВАШИТЕ ВЪПРОСИ ЗА ОФЕРТА NO. 8947
Тук можете да направите заявка за оглед, да зададете въпрос или да направите коментар
Цецо Йовчев • REGENT Недвижими имоти
Имота се обслужва от брокер Цецо Йовчев
Ако не се чете, кликнете за нов код!
 

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
© 2007 - 2017 REGENT Ltd.
Seven Studio