Оферта No. 9025

35791 EUR ( 70000 BGN )

( 18.56 EUR / кв.м. )

продава: къща, гр.Габрово

Община Габрово Ползваема площ:208 кв.м. Земя:1928 кв.м. Бр.етажи:2 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 9025
Продава се УРЕГУЛИРАН ПОЗЕМЛЕН ИМОТ в град Габрово, кв. Нова махала. Кварталът е с редовен градски транспорт, в непосредствена близост до река, изключително тихо и спокойно място с чист въздух. Далеч от градския шум, тук строителството предимно е от къщи, които се обитават целогодишно. Обект на продажба е двуетажна къща, разполагаща с кухня, спалня, санитарни възли на първи етаж и четири стаи и тераса с прекрасна гледка на втори етаж. Допълнителната постройка в двора разполага с кухня, всекидневна, санитарни възли, маза и килер и е с площ 63 кв.м..Има няколко постройки, като допълващо застрояване, два гаража и селсиостопанска постройка с квадратури съответно 27 кв.м.и 53 кв.м. Имотът е в добро състояние и притежава потенциал, който може да се развие според виждането на новите собственици. Може да бъде заменен срещу гарсониера с доплащане!
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
обзаведена
ВАШИТЕ ВЪПРОСИ ЗА ОФЕРТА NO. 9025
Тук можете да направите заявка за оглед, да зададете въпрос или да направите коментар
Цецо Йовчев • REGENT Недвижими имоти
Имота се обслужва от брокер Цецо Йовчев
Ако не се чете, кликнете за нов код!
 

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
© 2007 - 2018 REGENT Ltd.
Seven Studio