Оферта No. 9045

140000 EUR ( 273812 BGN )

( 342.30 EUR / кв.м. )

продава: търговски комплекс, гр.Габрово, кв.Център

Община Габрово Площ:409 кв.м. Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 9045
Предлагаме за продажба сграда в близост до Дом на хумора и сатирата, която се състои от заведение с площ от 113.9 кв.м. на първия етаж и 84.56 кв.м. на втория етаж. Заведението е с новоположена миеща се мазилка в приятни цветове и с изградена вентилационна система. Състои се от голяма зала, бар, кухня и санитарен възел, а на втория етаж залата е еднопространствена. Връзката между двата етажа е посредством красива вита стълба.

Сградата предлага склад на кота 0 с ЗП 57.90 кв.м., който може да се ползва като вход и склад за зареждане към заведението, а също така може да се ползва и като самостоятелен обект.

На вторият етаж е обособен офис, а вита стълба ни отвежда на третия етаж, където е изграден тристаен апартамент, който се състои от голямо предверие, голяма баня с тоалетна, голяма дневна с трапезария, кухненски бокс, родителска и детска спалня, от които се излиза на голяма тераса. Подпокривното пространство е с достатъчна височина и обем, където може да се обособи кът за хоби. Имотът се продава с наличното обзавеждане и оборудване. Изградена е и система за локално отопление.
ВАШИТЕ ВЪПРОСИ ЗА ОФЕРТА NO. 9045
Тук можете да направите заявка за оглед, да зададете въпрос или да направите коментар
Красен Дойков • REGENT Недвижими имоти
Имота се обслужва от брокер Красен Дойков
Ако не се чете, кликнете за нов код!
 

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

ПОДОБНИ ИМОТИ


 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
© 2007 - 2018 REGENT Ltd.
Seven Studio