Оферта No. 9156

40000 EUR ( 78232 BGN )

продава: тристаен апартамент, гр.Севлиево,

Община Севлиево Чиста жил.площ:109 кв.м. Етаж:2 Бр.етажи:5 Спални:2 Тераси:2 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 9156
Продава се двуспален апартамент в идеалния център на град Севлиево. Сградата, в която се намира жилището е построена през 1965 г и единствената с подобно добро местоположение в целия град. Газифицирана. Апартамента разполага с две спални, всекидневна, кухня, баня и тоалетна, две тераси и остъклена зимна градина, всичко това на площ от 109.79 кв.м. Южното изложение допринася жилището да бъде много топло, светло и да дава усещане за простор и домашен уют. С фантазия и любов, този апартамент може да се превърне в мечтания Дом!

Принадлежащи таванско и избено помещение.ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
телефон, обзаведен
ВАШИТЕ ВЪПРОСИ ЗА ОФЕРТА NO. 9156
Тук можете да направите заявка за оглед, да зададете въпрос или да направите коментар
Семра Юнузова • REGENT Недвижими имоти
Имота се обслужва от брокер Семра Юнузова
Ако не се чете, кликнете за нов код!
 

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2019 REGENT Ltd.
Seven Studio