Оферта No. 9157

29144 EUR ( 57000 BGN )

продава: тристаен апартамент, гр.Габрово, кв.Варовник

Община Габрово Чиста жил.площ:76 кв.м. Етаж:1 Бр.етажи:4 Строит. система:монолитна Построен:1980-1985
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 9157
Предлагаме за продажба двустаен апартамент в кв. Варовник. Към жилището е усвоена граничещата маза с площ от около 12 кв.м., която е с два прозореца и така се е получило тристайно жилище. Към момента то представлява коридор, кухня с тераса, спалня с тераса, хол от който се излиза на същата тераса, втора спалня, баня с тоалетна в едно голямо помещение, килер, голяма таванска стая и голям гараж под апартамента, в който е инсталирана система на пилети, чрез която се отоплява апартамента. Жилището е в много добро състояние, а местоположението е изключително атрактивно.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
с гараж, обзаведен, локално отопление
ВАШИТЕ ВЪПРОСИ ЗА ОФЕРТА NO. 9157
Тук можете да направите заявка за оглед, да зададете въпрос или да направите коментар
Красен Дойков • REGENT Недвижими имоти
Имота се обслужва от брокер Красен Дойков
Ако не се чете, кликнете за нов код!
 

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
© 2007 - 2018 REGENT Ltd.
Seven Studio