Оферта No. 9159

409 EUR ( 800 BGN )

( 3.30 EUR / кв.м. )

отдава: офис, гр.Габрово, кв.Център

Община Габрово Площ:124 кв.м. Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 9159
Предлагаме на Вашето внимание изключително архитектурно съкровище скрито в централната част на красиво Габрово. Бижу за ценителите на строителни шедьоври. Обект на зоркост ще бъдат офиси запазили изцяло своя аристократичен облик и дух. Обширните и просторни простраства са един от най-отличителните белези на аристикратичният стил. Точно такъв е и предмета, който Ви представяме. Общата площ, с която разполага имота е 124 кв.м. В тези параметри се включват четири необзаведени офис помещения с две самостоятелни санитарени възела и умивални, находящи се на първи партерен етаж. Имота разполага с два самостоятелно входа. С малко въображение и много любов относно вътрешният интериор от страна на бъдещите наематели, работният офис би се превърнал в любимо място. Обявената наемна цена е без ДДС.

Препоръчваме оглед на място, за да можете да усетите аристократичният привкус на отдаваната архитектурна скъпоценност.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
необзаведен, WC, с парко място
ВАШИТЕ ВЪПРОСИ ЗА ОФЕРТА NO. 9159
Тук можете да направите заявка за оглед, да зададете въпрос или да направите коментар
Петя Шумкова • REGENT Недвижими имоти
Имота се обслужва от брокер Петя Шумкова
Ако не се чете, кликнете за нов код!
 

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
© 2007 - 2018 REGENT Ltd.
Seven Studio