Оферта No. 9163

10226 EUR ( 20000 BGN )

( 170.43 EUR / кв.м. )

продава: къща, с.Златевци

Община Габрово Площ:60 кв.м. Ползваема площ:120 кв.м. Етаж:2 Спални:5 Стаи:2 Строит. система:полумасивна на ДГ
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 9163
Предлагаме на вашето внимание УПИ в с. Златевци с площ 1680 кв.м., заедно с построените в него двуетажна къща на дървен гредоред със ЗП 60 кв.м., която се състои от три стаи на всеки етаж и чардак на втория; лятна кухня, масивна, с площ 29 кв.м., която се състои от баня с тоалетна и стая. Дворът е равен и е с добро слънцегреене. Къщата може да се реставрира или да се построи нова на нейното място, след набавяне на необходимите разрешителни.
ВАШИТЕ ВЪПРОСИ ЗА ОФЕРТА NO. 9163
Тук можете да направите заявка за оглед, да зададете въпрос или да направите коментар
Красен Дойков • REGENT Недвижими имоти
Имота се обслужва от брокер Красен Дойков
Ако не се чете, кликнете за нов код!
 

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
© 2007 - 2018 REGENT Ltd.
Seven Studio