Оферта No. 9177

24542 EUR ( 47999 BGN )

( 383.47 EUR / кв.м. )

продава: къща, гр.Габрово

Община Габрово Площ:64 кв.м. Ползваема площ:64 кв.м. Етаж:1 Спални:3 Стаи:1 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 9177
Къщата се намира на тихо и спокойно, но и лесно достъпно място в квартала. Покривът е отремонтиран, а дограмата е подменена с PVC профил и двоен стъклопакет. Разпределението е следното: коридор (антре), кухня (дневна), хол, спалня, банята с тоалетната, маза и тераса, на която можете да се наслаждавате на слънчевите лъчи през лятото и краисвите багри на природата през пролетта и есента. Изключително приятно място за живеене.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
обзаведена
ВАШИТЕ ВЪПРОСИ ЗА ОФЕРТА NO. 9177
Тук можете да направите заявка за оглед, да зададете въпрос или да направите коментар
Красен Дойков • REGENT Недвижими имоти
Имота се обслужва от брокер Красен Дойков
Ако не се чете, кликнете за нов код!
 

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
© 2007 - 2019 REGENT Ltd.
Seven Studio